8,7 58 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

Heerlijk toch, een vloerverwarming?

Wij zijn ook werkzaam in Geleen, Kerkrade en Landgraaf

Heerlijk toch, een vloerverwarming? Het is een aanwinst voor uw woning in Geleen, Kerkrade of Landgraaf. En… u heeft altijd warme voeten! De Vloerverwarming Gigant uit Sittard biedt u een topkwaliteit vloerverwarming aan voor de meest concurrerende prijs. Daar doen wij bovendien een aantrekkelijk schepje bovenop met servicegerichte instelling en korte levertijden. Wist u overigens al dat wij wat betreft stofarm infrezen zijn uitgekozen tot nummer 1 van Zuid Nederland? Dus… Bel naar 046-707.808.9 en informeer naaralle mogelijkheden!

Nog meer blije voeten in Geleen, Kerkrade en Landgraaf !

Al 10 jaar lang maakt de Vloerverwarming Gigant in Geleen, Kerkrade en Landgraaf voeten blij! En degenen die zij dragen vanzelf. Wij bezorgen onze klanten immers een vloerverwarming die gegarandeerd goed functioneert. Ons vakbekwaam, VCA gecertificeerd personeel legt de vloerverwarming schoon en snel aan, om het systeem vervolgens aan te sluiten op uw CV-installatie. Dit levert u het volgende op:

  • Een energiebesparing van 10-15 % ten opzichte van radiatoren
  • Een luchtvochtigheid die beter is voor de gezondheid
  • Geen onpraktische/ lelijke radiatoren
  • Minder circulatie van stof

Bel nu

Bel nu naar de Vloerverwarming Gigant. Wij zijn bereikbaar op: 046-707.808.9. Wij leggen u graag uit welk type vloerverwarming het best bij uw situatie in Geleen, Kerkrade of Landgraaf past. Daarbovenopkunnen wij ook groot formaat ceramische tegels of een natuursteenvloer leggen. Kijk verder op deze website voor meer informatie hierover. Vraag gerust naar een geheel vrijblijvende offerte.

8,7
58 reviews
Beoordeel ons