4.3 / 5.0       29 recensie's
  


Tip 1: Magnetisch Vuilafscheider

De naam zegt het al “magnetische vuilafscheider”, deze dient om vuildeeltjes te verwijderen uit het cv water. Hoe ouder de installatie hoe meer vuil rond dwaalt in het cv systeem. Door zuurstof in de installatie ontstaat er oxidatie, deze ijzeroxides worden door de magneet van de vuilafscheider uit het cv water verwijderd. Indien U geen vuilafscheider heeft, kunnen de vuiltjes de doorstroming belemmeren, slijtage bevorderen aan de circulatiepomp van CV-ketel en/of vloerverwarmings verdeler en in het uiterste geval storingen veroorzaken.

Waarom een vuilafscheider:

  • Het belemmeren van de doorstroming van het cv water, kan hogere energie kosten veroorzaken.

  • In de huidige circulatiepompen zitten magnetische onderdelen verwerkt, die gevoelig zijn voor magnetisch vuil en de levensduur verkorten.

  • Steeds meer CV fabrikanten adviseren om een vuilafscheider te plaatsen.

Door een magnetische vuilafscheider te plaatsen, zorg je ervoor dat er schoon water de vloerverwarming instroomt. Dit belemmert de doorstroming, veroorzaakt verstoppingen en/of schade aan circulatie-pompen. Tevens verlengt U hiermee de garantie van 2 jaar naar 5 jaar. Voor de actule kosten en mogelijkheden om een Magnetische vuilafscheider te plaatsen, kunt u contact met ons opnemen. 

Tip 2: Bypass

Het is te adviseren om ten aller tijden een Bypass te installeren. Deze zorgt ervoor dat in alle denkbare situaties er een mogelijkheid is om een circulerend circuit te houden. Dit voorkomt o.a. ketel storingen. Voor de actuele kosten voor het installeren van een Bypass kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Klanten vertellen 8,6 29recensies Beoordeel ons

Bent u enthousiast geworden?

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

      

Vinden de werkzaamheden op een ander adres plaats?

Indien u een plattegrond van de woning heeft kunt u deze hieronder uploaden (jpg, jpeg, png, gif, pdf)

Indien afwerkvloer is verwijderd, wat is dan de beschikbare hoogte?

Indien u direct na het verzenden geen Bedankt-bericht ontvangt, is uw aanvraag niet verzonden omdat één of meerdere velden niet is ingevuld.


Versturen
Klanten beoordelen ons voldoende
Klanten vertellen 8,6 29recensies Beoordeel ons

Social media

   

Meer informatie nodig?