8,7 65 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

Energie besparen met
Slimme Kwaliteitsvloeren

Duurzaam, kwaliteitsvol en comfortabel. Een verrijking van de woning of het bedrijfspand. Energiebesparend, kloppend tot in het kleinste detail en het fraaie resultaat van een samenwerking tussen Solid Floors BV, Isowit en Vloerverwarming Limburg.

Deze drie kwaliteitsbedrijven bundelen hun kennis, kunde, ervaring en passie en bieden samen een Slimme Vloer met Energiecertificering aan, die niet alleen voor een groot comfort zorgt, maar ook goed is voor het milieu en de bankrekening. Daar kunt u op vertrouwen, want voor alle drie de bedrijven geldt dat afspraak ook echt afspraak is en ze realiseren ook echt wat is beloofd. Tot in de puntjes.

Een keuze voor een complete vloer van Isowit, Vloerverwarming Limburg en Solid Floors BV is een keuze voor vakmanschap, kwaliteit en totale ontzorging.

Van een kundig advies en een perfecte planning tot de oplevering: het gehele proces wordt voor de opdrachtgever geregeld, waarbij de klant één aanspreekpunt heeft. De complete vloer – van isolatie en vloerverwarming tot het aanbrengen van de gietdekvloer – kan binnen een week worden gerealiseerd. Bij de oplevering van de slimme kwali- teitsvloer ontvangt de opdrachtgever een SKG-certificering. De SKG-certificering ontvangt men bij een minimale dikte vanaf 10cm pur isolatie of bij 16cm EPS isolatie waarmee een waarde wordt gehaald van 3,7 RD. De krachtenbundeling levert verder nog een mooi voordeel op: via de overheid is het mogelijk om subsidie te verkrijgen voor het gehele pakket!

Bij een Slimme Vloer met Energiecertificering van Isowit zijn zij het eerste bedrijf dat aan het werk gaat. Vervolgens gaat Vloerverwarming Limburg aan het werk en Solid Floors BV maakt het duurzame totaalplaatje uiteindelijk compleet.

Lees meer

Isowit

Vloerverwarming

Solid

Download onze brochure

Alle informatie over onze samenwerking

Slimme vloer
 
 
 
 

Vraag een offerte aan!

8,7
65 reviews
Beoordeel ons